Barion Pixel

Felmérésünk eredményei és az ágazati béremelés korai tapasztalatai

2024.03.21

A béremelések folytatása és egy megfelelő ívvel kialakított életpályamodell mellett nagyon fontos, hogy az összefoglalóban említett feltételek is javuljanak. Ennek érdekében a Független Egészségügyi Szakszervezet továbbra is közvetíteni fogja tagsága véleményét a döntéshozók és a munkáltatók felé.
Részletes adatszolgáltatást kérünk azoktól a munkáltatóktól, ahol tagjaink panasszal éltek és korrekciót igényelnének. Már a Belügyminisztériumot is felkerestük és kértük az adatszolgáltatás, és a korrekciók központi támogatását is. A Belügyminisztérium egyértelmű állásfoglalása volt, hogy a megszűnő pótlékok a béremeléseken felül járnak a dolgozóknak, nem ahelyett. Ennek a FESZ is próbál érvényt szerezni azoknál a munkáltatóknál!
Tagjaink érdekében egyeztetéseket kezdeményezünk azoknál a munkáltatóknál, ahol a béremelés egyáltalán nem vagy jelentősen kisebb mértékben valósult meg, mint amit a források emelkedése lehetővé tesz.
Bíztatjuk tagjainkat, hogy akinek tekintetében nem valósult meg megfelelő mértékben az ágazati béremelés, keressen minket, hiszen eljárni csak a tények ismeretében tudunk.

Célunk egy hosszabb időre kitekintő Egészségügyi Munkavállalói Előmeneteli Rendszer (EMER) elindítása, mely rendszeres béremeléseket ígér, a munkavállók közti szakadékokat csökkenti, a csapatmunkát erősíti, könnyíti a munkavégzést, nagyobb dolgozói beleszólást és családbarát munkafeltételeket jelent. 


ÁLLJATOK MÖGÉNK, HOGY EZT BELÁTHATÓ IDŐN BELÜL KÖZÖSEN ELÉRHESSÜK!


Szakszervezeti tagjaink számára számos kedvezményt biztosítunk partnereinknél, hogy költséghatékonyan és tartalmasan tölthessék el szabadidejüket! Kedvezményeink folyamatosan bővülnek, emiatt a régi tagoknak is érdemes átböngészni a lehetőségeket időnként! 


CSATLAKOZZ HOZZÁNK! MOST!

 

Letölthető dokumentumok

Felmérés eredményei, béremelés tapasztalatai

Letöltés

« Ugrás az összes hírhez

Legfrissebb híreink

04.08 Összefoglaló a XXIV. Országos Küldöttgyűlésről 2024.04.04-én tartottuk a XXIV. Országos Küldöttgyűlésünket, mely egyben tisztújító küldöttgyűlés is volt. A küldöttgyűlésen 251 mandátum erejéig jelentek meg a küldöttek, mely 85%-os részvételnek felelt meg, így a küldöttgyűlés határozatképessége a minősített többséghez is mindvégig elegendő volt. Elolvasom
03.25 Választ kaptunk Dr. Takács Pétertől Választ kaptunk Takács Péter Államtitkár úrtól legutóbbi levelünkre is. Támogatja és köszöni, hogy a FESZ a munkáltatókkal való közvetlen kapcsolat útján is elősegíti, hogy a munkáltatók végrehajtsák a béremelésre vonatkozó jogszabályokat és ajánlásokat. Elolvasom

Címkefelhő

Államtitkár Bérezés Dokumentum Egyeztetés Együttműködés Felmérés Javaslat Jogszabály Kedvezmény Közlemény Levelezés Megjelenések Munkajog Nyomtatvány Pályázat Sztrájk Tagdíj Tagfelvétel Ünnep Válasz
Made by FortuNet