Barion Pixel

Tagdíj befizetés

A Független Egészségügyi Szakszervezet (FESZ) weboldala a Barion által biztosít bankkártyás fizetési lehetőséget tagjainak. Ennek biztonságát az adatok szétválasztása alapozza meg, így a FESZ kizárólag a befizetett tagdíjjal kapcsolatos információkat kapja meg.


Ezen az oldalon lehetőséged van 1,3,6 vagy 12 havi befizetésre, a pontos kiszámolásában segítségedre van a tagdíjkalkulátor!
 

Befizetés indításához, add meg tagdíjad vagy alapbéred összegét!
 
A tranzakció eredményéről a fizetést követően e-mailt küldünk.

A szakszervezeti kapuba belépve követheted befizetéseidet.

Tagdíj megadása vagy kiszámolása

A tagdíj mértékének meghatározásakor figyelembe vettük az ágazatban dolgozók gazdasági érdekeit, így a Független Egészségügyi Szakszervezet tagdíja a legalacsonyabb országos szinten.

A FESZ 2016. április 12-i közgyűlése által meghatározott tagdíj mértéke az alapbér 0,5 %-a. A tagdíj megállapítása szempontjából az alapbér részét képezik az ágazati pótlékok, de nem tartozik bele a műszakpótlék, ügyeleti és készenléti díj, ágy melletti pótlék és egyéb a munkakörülmények vagy a munkavégzés jellegével összefüggő pótlékok.

A bérjövedelemmel nem rendelkezőknek egységesen 500 Ft a havi tagdíja.

Az alábbi mezőkben add meg havi tagdíjad összegét vagy ha azt nem tudod pontosan, akkor add meg az alapbéred összegét és számold ki kalkulátorunkkal!

Tagdíj megadása

Ft

Tagdíj kalkulátor

Ft
Ft

Több havi tagdíj befizetése

3 6 12
A fenti gombok segítségével válaszd ki, hogy hány hónapra szeretnéd befizetni a tagdíjat! Ha ezt a befizetési lehetőséget választod 3,6 vagy akár 12 hónapig nem kell fejben tartanod a fizetési kötelezettségedet.

Rendszeres megbízás

Rendszeres megbízás
Ha ezt választod mi fejben tartjuk tagdíjfizetési kötelezettségedet! Egyszerű, kényelmes és költséghatékony megoldás a tagdíjbefizetésre. Minden hónap 10. napján kerül levonásra a tagdíj. hamarosan elérhető lesz

Egy havi tagdíj befizetése

1
Válaszd ezt, ha minden hónapban magad szeretnél gondoskodni az esedékes tagdíjad befizetéséről. Kérünk, hogy minden hónap 10. napjáig gondoskodj a befizetésről!

összeg: Ft

Biztonságos fizetés a Barion rendszerén keresztül

Információk a rendszeres megbízásról

Weboldalunkon keresztül HAMAROSAN elérhető a Barion által biztosított rendszeres fizetési megbízás.

Ha ezt választod mi fejben tartjuk tagdíjfizetési kötelezettségedet!

Egyszerű, kényelmes és költséghatékony megoldás a tagdíjbefizetésre.

Minden hónap 10. napján kerül levonásra a tagdíj.

Figyeld híreinket, hogy mikortól kerül bevezetésre a megújuló kártyás tagdíj fizetésünk!

Made by FortuNet