Barion Pixel

Tagdíj információk

Független Egészségügyi Szakszervezet  a tagdíj mértékének meghatározásakor figyelembe vette az ágazatban dolgozók gazdasági érdekeit.
Büszkék vagyunk arra, hogy tagdíjunk a legalacsonyabb országos szinten

Mit is jelent ez? Az általunk biztosított szolgáltatásokat, kedvezményeket, támogatást, informálást naponta alig egy kávé áráért tudhatod magadénak! 

A tagdíj megállapítása szempontjából az alapbér részét képezik az ágazati pótlékok, de nem tartozik bele a műszakpótlék, ügyeleti és készenléti díj, ágy melletti pótlék és egyéb a munkakörülmények vagy a munkavégzés jellegével összefüggő pótlékok.

A bérjövedelemmel nem rendelkezőknek egységesen 500 Ft a havi tagdíja.

A pártoló tagok a saját belátásuk szerinti összegű tagdíjat fizethetnek.

 

Szakszervezetünk számos lehetőséget biztosít a tagdíj fizetésre, hogy biztosan megtaláld a neked legkedvezőbbet! Tagdíjad pontos megállapításához használd a kalkulátorunkat. 

 

Kérünk szépen, amennyiben az alapbéred megváltozott a befizetett tagdíjad összegét se felejtsd el módosítani! 
 


Tagdíjadat az általad választott módon, minden hónap tizedik napjáig szükséges rendezned.A szakszervezet támogatását magadénak tudni megér egy kávét naponta!  

 

 

Tagdíjkalkulátor

A megfelelő mezőkben add meg havi tagdíjad összegét vagy ha azt nem tudod pontosan, akkor add meg az alapbéred összegét és számold ki kalkulátorunkkal!

Ft
Ft

Ütemezés

A fizetési ütemezés választásod szerint lehet:

  • folyamatos megbízás
  • havi rendszeresség
  • 3, 6 havi rendszeresség
  • évi rendszeresség

Bankkártyás fizetés

lehet havonta, eseti vagy folyamatos megbízás nem jár plussz költséggel Tovább a fizetéshez

Csoportos beszedés

Ha ezt választod mi fejben tartjuk tagdíjfizetési kötelezettségedet! Egyszerű és kényelmes megoldás a tagdíjbefizetésre. Minden hónap 10. napján kerül levonásra a tagdíj. töltsd le a tájékoztatót és a kitöltendő nyomtatványt
Csoportos beszedés beállítása bankonként: Csoportos beszedés beállítása bankonként
Felhatalmazás csoportos beszedési megbízás teljesítésére: Felhatalmazás csoportos beszedési megbízás teljesítésére

Egyéni utalás

lehet havonta, eseti vagy folyamatos megbízás díjcsomag szerinti plussz költséggel jár A megfelelő összeget küld a FESZ 10101494-09324600-01003004 számlaszámunkra. Közleményben tüntesd fel az adóazonosítódat. Ha több hónapra utalsz a befizetett hónapokat is tüntesse fel.
Made by FortuNet